Activiteiten

Omgeving

B&B Princenbosch grenst aan een uitgestrekt stiltegebied waar het heerlijk wandelen, fietsen en paardrijden is. Daarnaast zijn er tal van uitstekende restaurants in de nabije omgeving, naast het restaurant Golfbaan Princenbosch.

Met de auto is het maximaal tien minuten rijden naar de gezellige en pittoreske omliggende dorpen Ulvenhout, Gilze-Rijen, Molenschot, Chaam en Bavel. Met de fiets doet u daar maximaal 20 à 30 minuten over.

Golfbaan Princenbosch

B&B Princenbosch grenst enerzijds aan het bos - het Princenbosch - , anderzijds aan het terrein van golfbaan Princenbosch. Vanaf het huis en de tuin is de golfbaan direct te betreden en de ingang van het clubhuis bevindt zich op korte loopafstand.

Breda

Breda ligt op een kwartiertje rijden vanaf de B&B

Tilburg

Tilburg ligt op 20 minuten rijden vanaf de B&B

Nationaal Park De Biesbosch

Nationaal Park De Biesbosch ligt op 40 minuten rijden vanaf de B&B

Efteling

De Efteling is een attractiepark voor jong en oud in de plaats Kaatsheuvel. De Efteling ligt op een een klein half uurtje rijden van de B&B. 

Safaripark Beeksebergen

Safaripark Beekse Bergen is het enige wildlife park in de Benelux waar je neushoorns, olifanten, luipaarden, buffels én leeuwen op één dag kunt spotten. Safaripark Beekse Bergen ligt op 21 minuten rijden vanaf de B&B